fbpx
Back

Η Μάθηση γίνεται από την ασφάλεια του σπιτιού σου

 

Στόχος της δημιουργίας της καινοτόμου πλατφόρμας διαδικτυακών μαθηματικών Εmatha ήταν η μάθηση να είναι προσβάσιμη και εφικτή από οποιοδήποτε μέρος παρέχει στο χρήστη ασφάλεια τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

 

Σε περιόδους δύσκολων καιρικών συνθηκών έχει την ασφάλεια του  ζεστού δωματίου του, σε περιπτώσεις πανδημίας  την ασφάλεια του "μένω σπίτι", ο γονέας  την ασφάλεια του "ελέγχω ανά πάσα στιγμή και συμμετέχω στη μάθηση του παιδιού  μου".

 

Άλλωστε ας μην αγνοούμε το βασικό παράγοντα της συναισθηματικής νοημοσύνης  που βρίσκεται στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, παράγοντας που αποδεικνύεται σημαντικός για το αν οι πληροφορίες  που θα αποκομίσει ο μαθητής θα αποθηκευτούν στη βραχυπρόθεσμη μνήμη, που σημαίνει ότι το επόμενο  μάθημα  ίσως και να μη τα θυμάται, ή στη μακροπρόθεσμη που σημαίνει και εμπέδωση της εκάστοτε ύλης.

 

Βασικό μέλημα  της ιστοσελίδας  και της ομάδας συντελεστών  του Εmatha είναι η εξισορρόπηση  των κινδύνων έναντι στα οφέλη και τα πλεονεκτήματα  τόσο της μάθησης  όσο και της διδασκαλίας.

 

·         Ο μηδενισμός των κινδύνων  που ελλοχεύουν  από κάθε  πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης  καθίσταται  υλοποιήσιμος με τη χρήση  κλειστών των καμερών οποιασδήποτε έξυπνης συσκευής ή υπολογιστή εν ώρα μαθήματος . Για τον ίδιο ακριβώς λόγο θεωρούμε σωστό και δίκαιο να είναι κλειστή και η κάμερα του ίδιου του διδάσκοντα, εξαιρούμενης βέβαια της πρώτης δεκάλεπτης γνωριμίας  του Εmatha coach  με την ομάδα του.

 

·         Οι παρεμβάσεις, παρεμβολές από εξωτερικούς παράγοντες αποκλείονται εφόσον η πρόσβαση στο σύνδεσμο της ομάδας την ώρα του μαθήματος είναι ασφαλής κλειδωμένη  και καθαρά  συνδρομητική από κάθε χρήστη, πράγμα που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή κάποιου  στο μάθημα εφόσον δεν έχει πληρώσει συνδρομή. Επιπλέον, κάθε ενέργεια σίγασης μικροφώνου, μαγνητοσκόπηση του μαθήματος, ή κοινής χρήσης οθόνης μπορεί να γίνει από το καθηγητή  και μόνο που είναι ο συντονιστής της ομάδας. Οι μαθητές μπορούν  να αλληλοεπιδρούν μέσω της κοινής χρήσης πίνακα με το καθηγητή και τους συμμαθητές τους, σηκώνοντας  χέρι και διακόπτοντας ευγενικά  και με σειρά το μάθημα για να ρωτήσουν τις απορίες που τους δημιουργούνται.

 

·         Ακόμα και τα διαγωνίσματα, γίνονται με κλειστές κάμερες και μικρόφωνα σε μορφή break-out room όπου επικρατεί πλήρη συγκέντρωση  χωρίς καμιά παρεμβολή  πλην του  «υπεύθυνου host ομάδας» αφού η φύση των  μαθηματικών τα κάνει από μόνα τους  να μην είναι επιρρεπή σε αντιγραφές. Εξάλλου, εμπιστευόμαστε τους μαθητές - χρήστες  μας και τους γονείς, ότι από τη στιγμή που είναι συνδρομητές σε διαδικτυακό φροντιστήριο  αναλαμβάνουν τις ευθύνες αξιοπιστίας που τους αναλογούν.

 

·         Να σημειωθεί ότι υπάρχει ο κανονισμός τα μικρόφωνα εκτός από του καθηγητή να είναι κλειστά, και να ανοίγουν μόνο  με ονομαστική  προτροπή  του καθηγητή της ομάδας, την ώρα που γίνεται η τηλεδιάσκεψη και θεωρεί  κατάλληλη  να εξετάσει έναν από τους μαθητές η και όλους το κάθε ένα με τη σειρά του. Με αυτό το τρόπο αποφεύγονται ενοχλητικοί θόρυβοι και δε διακόπτεται η ροή του μαθήματος και η συγκέντρωση  κάθε  παρευρισκόμενου.

 

Προτεραιότητα μας είναι η ασφαλής μάθηση σε ένα ασφαλές ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον του ίδιου του μαθητή όπως αυτός επιλέγει, που τον κάνει να νιώθει άνετα, μακριά από κινδύνους, αποσυντονισμούς, πολύωρες μετακινήσεις.

 

Χαμηλά δίδακτρα - Εγγύηση  επιστροφής χρημάτων

 

Η πολύχρονη  εμπειρία  των καθηγητών μας που μας κάνει σίγουρους για το προϊόν μας αλλά και η σοβαρότητα  του οργανισμού μας, μας επιτρέπει  στο χρήστη εάν για οποιοδήποτε  λόγο αλλάξει γνώμη ως προς την εγράφη του στη πρώτη εβδομάδα, να πάρει τα λεφτά του πίσω σε μορφή refund στο τραπεζικό του λογαριασμό. Το πακέτο υπηρεσιών μας έχει φτιαχτεί για να σας παρέχει το μέγιστο αίσθημα ασφάλειας για την επιλογή σας:

 

v Χαμηλά δίδακτρα

 

v Εβδομαδιαία εξατομικευμένα διαγωνίσματα

 

v Διαγωνίσματα προσομοίωσης των σχολικών διαγνωστικών ή εξετάσεων.

 

v Ευελιξία μάθησης διαλέγοντας κάθε εβδομάδα τις ώρες διδασκαλίας που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις της κάθε χρονικής περιόδου.

 

 

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα Εmatha υποστηρίζει τη πολιτική επιστροφής χρημάτων μέχρι και επτά μέρες μετά την αγορά της πρώτης εβδομαδιαίας συνδρομής.

 

§  Κάθε εν δυνάμει πελάτης μπορεί να ζητήσει την αναίρεση της συνεργασίας του με το διαδικτυακού φροντιστήριο Εmatha σε περίπτωση που δεν μείνει ευχαριστημένος με το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχονται στο φροντιστήριο μας που αφορούν την ποιότητα διδασκαλίας και το τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος.

 

§  Σε αυτή τη περίπτωση, επιστρέφεται στο πελάτη όλο το προπληρωτέο ποσό της πρώτης εβδομαδιαίας συνδρομής του μέχρι και την έβδομη μέρα από την αγορά, παρέχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσει δύο τουλάχιστον ή και τρεις φορές τη διδασκαλία Εmatha, σε τμήμα το οποίο έχει ενταχθεί.

 

Ασφάλεια στο διαδικτυακό κόσμο

 

Με τη διεξαγωγή τηλεκπαίδευσης στη διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα  Εmatha συνεπάγεται η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η επεξεργασία αυτή στηρίζεται στην έννομη υποχρέωση του διαδικτυακού φροντιστηρίου Εmatha για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων του καταναλωτή σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό ΕΕ 2016/679.

Ως εκ τούτου, επισημαίνουμε ότι στην αρχή κάθε μαθήματος, μόνο ο διδάσκοντας δύναται να βιντεογραφήσει το συγκεκριμένο διαδικτυακό μάθημα προκειμένου να είναι εφικτή η παρακολούθηση του κατά τη διάρκεια μιας οποιαδήποτε άλλης ώρας από όλους τους μαθητές. Η βιντεογράφηση θα λαμβάνει χώρα κατόπιν ενημέρωσης των μαθητών και όποιος το επιθυμεί θα επιλέξει κατάλληλες τεχνικές ρυθμίσεις σύμφωνα με οδηγίες και συνεργασία με το καθηγητή, για προστασία των προσωπικών του δεδομένων. Οι τεχνικές αυτές είναι  

α)   αποκλεισμός κάμερας

β)   σίγαση μικροφώνου

γ)    συμμετοχή μόνο γραπτώς με το διδάσκοντα με τη μορφή ψευδωνύμου.

Μέσα στα πλαίσια των ενεργειών για τη διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται η βιντεογράφηση, η ηχογράφηση ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο η καταγραφή ή αναμετάδοση του περιεχόμενου του μαθήματος και της τηλεσυνάντησης σε οποιαδήποτε διαδικτυακή υπηρεσία ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον οποιονδήποτε χωρίς την καταγραμμένη συγκατάθεση όλων των εμπλεκόμενων. Μια τέτοια περεταίρω επεξεργασία ή αναμετάδοση συνιστά παράβαση της νομοθεσίας και αυτός/ή που τη διενεργεί φέρει την ευθύνη για την παράβαση αυτή και θα διώκεται από την Ematha M.A. νομικά.