fbpx
Back

Ολοκληρωμένη Μάθηση

Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των συντελεστών του Εmatha, με τη μακρόχρονη παρουσία  στο χώρο της  δια ζώσης εκπαίδευσης και τους έμπειρους και ειδικά καταρτισμένους καθηγητές, διασφαλίζει την ποιότητα μιας διαδικτυακής φροντιστηριακής διδασκαλίας και αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της ,τόσο για τους μαθητές όσο και τους γονείς τους στα εξής


Ο μαθητής…

ü «Πηγαίνει» φροντιστήριο μια ακριβώς ώρα, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!

ü Συνδέεται  από όπου θέλει, με όποια συσκευή θέλει, φορά ότι τον κάνει να νιώθει άνετα και δεν χάνει χρόνο στις μετακινήσεις.

ü Δεν αποσυντονίζεται μιλώντας με συμμαθητές του εν ώρα μαθήματος, γιατί εκτός από τον εαυτό του έχει δίπλα του τη συσκευή του κινητού και τον υπολογιστή ή ταμπλέτα, τα οποία χρησιμοποιούνται και τα δυο για τη διεκπεραίωση του μαθήματος.

ü Οποιαδήποτε στιγμή έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον Εmatha coach του, να του λύσει απορία ή να διορθώσει άσκηση που έχει για το σχολείο σε μη προγραμματισμένη ώρα που έχει μάθημα.

ü Μπορεί να επιλέξει τμήμα με φίλους ή συγγενείς που τους χωρίζει ακόμα και μεγάλη απόσταση αλλά έχουν ίδια ηλικία, κάτι που μέχρι τώρα με τις αποστάσεις δεν ήταν εφικτό.

ü Ανά πάσα στιγμή μπορεί να δει στην ομάδα του τα μαθήματα που παρακολούθησε, ασκήσεις  από το Εmatha book που λύθηκαν στο πίνακα εν ώρα μαθήματος και επιπλέον φυλλάδια, λύσεις, υποδείξεις που έχουν γίνει.


Οι γονείς…

ü Επιβαρύνουν λιγότερο τον οικονομικό τους προϋπολογισμό αφού τα παιδιά τους απολαμβάνουν πολύωρα, δια δραστικά, εβδομαδιαία προγράμματα μαθήματων και διαγωνισμάτων σε προσιτές τιμές χωρίς έξοδα μετακινήσεων.

ü Μπορούν να ελέγχουν το παιδί τους την ώρα του μαθήματος και να έχουν ενεργή συμμετοχή πλέον στην «επίβλεψη» τους και όχι να νιώθουν απλά «ταξιτζήδες» όπως πολύ χιουμοριστικά αυτοαποκαλούνται κάποτε.

ü Ενημερώνονται κάθε εβδομάδα για την επίδοση και την παρουσία των παιδιών τους μέσα από το προφίλ του χρήστη - παιδιού τους.

ü Μέσα από το Εmatha book που παραλαμβάνουν στη πόρτα τους βλέπουν τη πρόοδο του παιδιού ως προς τη λύση ασκήσεων στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται σπατάλη χρόνου για τη συνεχή εκτύπωση φυλλαδίων  Επιτυχία

Μεθοδικότητα

Ασκησιολόγιο

Θέληση

ΑνατροφοδότησηΗ φιλοσοφία του Εmatha είναι: 

 • αντιλαμβάνεται τον ανθρώπινο εγκέφαλο σαν τους μύες ενός αθλητή. Όσο τους γυμνάζεις τόσο πλάθονται, αναπλάθονται, τεντώνονται και μεγαλώνουν.
 •  Δε γεννιέσαι άσσος στα μαθηματικά, γίνεσαι!
 • Όπως κάθε αθλητής χρειάζεται πίστη, επιμονή και προσήλωση στο στόχο  για να πετύχει στους αγώνες, έτσι και κάθε  μαθητής.
 • Χρειάζεται να κοιτάξεις πίσω για να πάρεις ώθηση να τρέξεις μπροστά! Οι Εmatha coach, χρησιμοποιούν τα λάθη, τις αποτυχίες ως  μέρη της εκπαιδευτικής διαδικασίας για σωστή προετοιμασίας. Δεν φοβόμαστε τα λάθη αλλά τα αξιοποιούμε για να μάθουμε από αυτά και να γίνουμε καλύτεροι.
 • Ένας καλός αθλητής χρειάζεται καλό προπονητή. Εμείς στο έμαθα με 12 χρόνια εμπειρία  στην ιδιωτική εκπαίδευση και με ειδίκευση στη ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ μαζέψαμε τόσο το υλικό όσο και την πείρα για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις.Για τη σωστή προετοιμασία κάθε μαθητή μας, οι συντελεστές του έμαθα σχεδίασαν και δημιούργησαν μια ανοδική πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις μέσω της «Σκάλας» του Εmatha για να σε φτάσει κοντά στο στόχο σου.

 

Η «Σκάλα» του Εmatha αποτελείται από έξι σκαλιά!

 

 1. Εβδομαδιαία Συμμετοχή και παρακολούθηση ΔΥΟ ή ΤΡΙΩΝ ζωντανών διαδικτυακών μαθημάτων ανάλογα με τις δοθέντες προγραμματισμένες ώρες της ομάδας που θα διαλέξεις, συστηματικά, χωρίς απουσίες και χωρίς καθυστερήσεις. Τα μαθήματα και η ύλη είναι προσαρμοσμένα στο αναλυτικό πρόγραμμα του ΥΠΠΑΝ

 2. Απόκτηση με την εγγραφή του Εmatha book, το όπλο της προετοιμασίας μας ενάντια στο μαθηματικό θηρίο-διαγώνισμα που βρίσκεται μόνο στη φαντασία σας!

 3. Μετά από κάθε μάθημα, διεκπεραίωση των μαθηματικών  μου εργασιών ΑΜΕΣΑ τόσο για να είναι φρέσκα στο μυαλό, όσο και για να είναι εφικτή η έγκαιρη αποστολή τους, δηλαδή μέχρι και μια μέρα πριν το μάθημα, μέσω της πλατφόρμας στον Εmatha coach,  για τη διόρθωση και την αναλυτική αποστολή των ενδεχόμενων λαθών. Η κατ’ οίκον εργασία θα είναι αποκλειστικά από το Εmatha book.                       

 1. Κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων διαδικτυακών μαθημάτων γίνεται έναρξη με τη λύση των μαθηματικών ασκήσεων από το σχολικό βιβλίο οι οποίες έχουν ανατεθεί από τους εκάστοτε σχολικούς καθηγητές κάθε μαθητή που ανήκει στην ομάδας. Έπειτα, στοχεύεται η κατανόησή και η εμπέδωση τους με επιπλέον ασκήσεις οι οποίες μας βοηθούν να προχωρήσουμε την ύλη παρακάτω και να είμαστε στο φροντιστήριο πάντα πιο μπροστά από το σχολείο.

 2.  Είναι υποχρεωτικό και ταυτόχρονα προνόμιο, η εισαγωγής σε δωμάτια αξιολόγησης à τα δωμάτια αυτά είναι ειδικός σύνδεσμος, καθορισμένης ώρας κάθε Σάββατο  στα οποία κάθε εβδομάδα ο μαθητής θα κάνει εικοσάλεπτο  διαγνωστικό δοκίμιο στην ύλη που καλύφθηκε κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών  σου μαθημάτων. Την ώρα αυτή  κάθε μαθητής μπαίνει στο ειδικό δωμάτιο χωρίς ήχο και κάμερα για λόγους πλήρης συγκέντρωσης, βλέπει όμως το κοινό πίνακα όπου ο καθηγητής βάζει τις ασκήσεις  που θέλει να εξετάσει εξατομικευμένα ανάλογα με τη πρόοδο κάθε μαθητή στην εβδομάδα που πέρασε. Τα διαγνωστικά αυτά διορθώνονται στα τελευταία δέκα λεπτά και  βαθμολογούνται και μοιράζονται μαζί σου στη συνομιλία του γκρουπ σε οι σωστές λύσεις και επισημάνσεις. Ο βαθμός σου καταγράφεται στο προσωπικό σου φάκελο, και ατομικό δελτίο επίδοσης το οποίο θα αποστέλνεται στους γονείς σου κάθε μήνα.

 3. Παρακολούθηση επιπλέον μαθημάτων τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν κάθε προγραμματισμένο διαγώνισμα του σχολείου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Συνδεόμαστε, κάνουμε σίγαση μικροφώνου και σε ένα ειδικό δωμάτιο μελέτης κάνουμε το διαγώνισμα προσομοίωσης του φροντιστηρίου, το οποίο είναι χρονομετρημένο και θα μας στείλει ζωντανά εκείνη την ώρα ο καθηγητής του φροντιστηρίου. Μόλις τελειώσω περιμένω τη σειρά μου για διόρθωση, και ξαναγράφω τα σωστά εκείνη την ώρα ώστε να καταλάβω τι έκανα λάθος.